CLEAN! - KÖRNYEZETVÉDELMI FESZTIVÁL
2022. 03. 25.

Az ENEREA szervezésében 2022. március 25 -én került sor a CLEAN! – Környezetünk védelme a jövő számára, projekt száma: FMP-E/2001/4.1/015 rendezvényünkre.

A Sóstói erdőben megrendezett "CLEAN!" - Környezetvédelmi fesztiválunkon közel ezer érdeklődő vett részt.  Az izgalmas és színes szabadtéri programoknak a jó idő is kedvezett. A gyerekek különféle ügyességi versenyeken mérhették össze a tudásukat a szabadban, például kerékpáros ügyességi vetélkedő, szemétszedési akció, íjászat vagy éppen a Jótékonysági futás a Földért...

Az ünnepélyes megnyitón Orosz Róbert, az Enerea Nonprofit Kft. ügyvezetője és Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár mondott köszöntőt.

A jó hangulatról a színpadon nem más, mint OPITZ BARBI és a Nyír1Dance csoport gondoskodott a kicsik és nagyok legnagyobb örömére.  Továbbá a jelenlévőknek lehetősége volt megcsodálni és kipróbálni a Újrahasznosított kézműves udvart, a Megújuló energiapontot vagy éppen tableten "EnergyTrap" online kvíz játékot játszani, ahol a legügyesebbek értékes ajándékot nyerhetnek.

Köszönjük a részvételt az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium Vezetőségének, Tanárainak és Diákjainak!