Bemutatkozás

 

 

 

ÉSZAK-ALFÖLDI REGIONÁLIS ENERGIA ÜGYNÖKSÉG

 

Az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács – mint számos regionális fejlesztés kezdeményezője – felismerte azt a tényt, hogy a megújuló energiaforrások hasznosíthatóságának szempontjából kiváló adottságú Észaj-alföldi régióban szükséges egy, a nemzetközi tapasztalatok, jó gyakorlatok átvételét segítő és a hazai gyakorlatot megteremtő szervezet létrehozása.

 

A kezdeményezés eredményeként 2009-ben az Intelligens Energia Európa Program keretein belül megalakult az ENEREA Nonprofit Kft.

 

A társaság működésének célja alapvetően az energiahatékonyság elősegítése, az energiaforrások racionális támogatása, az új és megújuló energiaforrások alkalmazásának előmozdítása, illetve az energiadiverzifikáció támogatása az Észak-alföldi régióban.

 

Tevékenységünk elsősorban az energiahatékonyság, a megújuló energiaforrások, a klímavédelem és az energiapolitika területeire összpontosul. Annak érdekében, hogy a döntéshozók, a gazdasági szereplők és a társadalom minél hamarabb felismerje az alternatív energiaforrások hasznát és az alkalmazásukban rejlő lehetőségeket, az Ügynökség programokat szervez, együttműködik más szervezetekkel, szakmai szövetségekkel, energiahatékonysági és megújuló energia iparban tevékenykedő cégekkel.

 

Mindennapi munkánk során szakmai tájékoztatást nyújtunk önkormányzatok, vállalkozások és magánszemélyek részére az aktuális pályázati forrásokról, projektek előkészítésével és projektmenedzsment feladatok ellátásával, továbbá környezettudatossággal és energiahatékonysággal kapcsolatos szemléletformálással foglalkozunk.

 

TEGYÜNK EGYÜTT A ZÖLD JÖVŐÉRT!

 

Nyíregyháza, Sóstói út 31/B. „A” épület III. 345.

info@enerea.eu

www.enerea.eu