Üzenet
  • Failed loading XML...

Tevékenységeink

Társaságunk Nyíregyházán található, de tevékenységünket országos szinten végezzük, illetve részt veszünk nemzetközi projektekben is.

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a megfelelő pályázati konstrukció kiválasztásában, a projektek előkészítésében és megvalósításában.

Tapasztalt munkatársaink segítségével, helyi önkormányzatok, vállalkozások és civil szervezetek számára egyaránt vállaljuk:

·         energetikai- és környezetvédelmi pályázatok készítését,

·         energiatervezési feladatok, felmérések, helyzetelemzések, tanulmányok megírását, szakmai és pénzügyi jelentések készítését,

·         szaktanácsadást, energiamarketing feladatok ellátását,

·         PR és kommunikációs tevékenységeket (projektekhez kapcsolódó kommunikációs tervek és marketing stratégiák kidolgozását),

·         hírlevél, energia magazin, tájékoztató brosúrák készítését,

·         szektorális tevékenységek ellátását (promóciók, szakmai workshopok, információs napok szervezése, fenntartható energia megoldások ajánlása meghatározott célcsoportok számára),

·         kapacitásépítés, együttműködések kialakítását (energia ügynökségekkel kapcsolatfelvétel és tapasztalatcsere, ’good practice’ felkutatása, nemzetközi és regionális szintű kapcsolatrendszer működtetése, közös projektekben való részvétel).

Tevékenységünk elsősorban az energiahatékonyság, a megújuló erőforrások, a klímavédelem, és az energiapolitika területeire összpontosul.

 Annak érdekében, hogy a döntéshozók érintett köre, a gazdasági szereplők és a társadalom minél hamarabb felismerje az „alternatív” energiaforrások hasznát és alkalmazásukban rejlő lehetőségeket, az Energia Ügynökség programokat szervez és együttműködik más szervezetekkel, szakmai szövetségekkel, energiahatékonysági és megújuló energia iparban tevékenykedő cégekkel. E célkitűzés keretében kiállításokon és konferenciákon mutatkozik be az intézmény, energetikai projekteket, demonstratív rendezvényeket, kerekasztal-beszélgetéseket kezdeményez.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését, a jövőben partnereink között üdvözölhetjük, és közösen vállalhatunk szerepet az energiaracionalizálás területén.

Hírek

Ön itt van: Tevékenységeink