LIFE KörnyezetvédelemI integrált projektek

Összefoglaló:

A LIFE Program pályázatot hirdet konzorciumok számára a következő témában: integrált projektek, melyek regionális, multi regionális, nemzeti, vagy nemzetek közötti területeken hajtanak végre környezeti vagy klímaváltozással kapcsolatos terveket vagy stratégiákat, melyeket a megfelelő uniós környezeti vagy klímaváltozási jogszabályok írnak elő; a természet, víz, hulladék, levegő, valamint a klímaváltozás csökkentése és az alkalmazkodás területei prioritást élveznek.

Célok:

Az integrált projektek nagy területeken (regionális, multi regionális, nemzeti, nemzetek közötti) hajtanak végre környezeti vagy klímaváltozással kapcsolatos terveket vagy stratégiákat, melyeket a megfelelő uniós környezeti vagy klímaváltozási jogszabályok írnak elő, elsősorban a természet, víz, hulladék, levegő, valamint a klímaváltozás csökkentése és alkalmazkodás terén. Biztosítják az érintettek bevonását, és segítik a koordinációt és a mozgósítást legalább egy másik releváns uniós, nemzeti, vagy magán támogatási forrással.

Végrehajtó ügynökség: KKV-ügyi Végrehajtó Ügynökség (EASME)


Státusz: nyitott


Határidő:

2017. 09. 26. 16:00 óra brüsszeli idő szerint I. fázis

2018. II. fázis

Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: max. 60%

Kedvezményezett: Közjogi szervezet (public body); magán kereskedelmi szervezet; magán nem-kereskedelmi szervezet (NGO-kat is beleértve).
 
További részletekért kattintson ide.
Ön itt van: PályázatokPályázati lehetőségekLIFE KörnyezetvédelemI integrált projektek